Even voorstellen: Nieuwe vaste huisartsen

4 december 2018
door Assistente
  Zoals u wellicht al hebt gehoord, gaan de huisartsen Peter Mekel en Tom Hendriks per 1 januari 2019 met pensioen. Wij zijn blij te kunnen melden dat de huisartsen Kim Everaerts en Janneke Simons vanaf 1 januari 2019 ons team komen versterken.

   


  Beste patiënten,

  Voor sommige ben ik een oude bekende als vroegere “huisarts in opleiding” van dokter Mekel in 2014, voor anderen ben ik een nieuw gezicht. Ondertussen heb ik de huisartsenopleiding afgerond midden 2017 aan de universiteit van Maastricht en zal ik per januari 2019, twee dagen per week werkzaam zijn in Medisch Centrum Kluis.

  Ik vind de diversiteit binnen het huisartsen vak het mooiste wat er is. Elke tien minuten een ander probleem, waarbij ik steeds de patiënt centraal probeer te zetten. Niet een beslissing over u, maar met u maken. Binnen het vakgebied heb ik een voorliefde voor cardiologische aandoeningen.

  Ik ben woonachtig te België met mijn man en onze hond. Doordat ik de laatste 10 jaar zowel de opleiding in Maastricht heb gevolgd, als hier nu ook werk, versta ik zonder problemen het plaatselijk dialect.

  Ik kijk er naar uit om uw huisarts te mogen worden.

  Kim Everaerts


  Beste patiënten,

  Ik zal me even voorstellen; Ik ben Janneke Simons, 31 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Munstergeleen. In mijn vrije tijd hou ik van mooie reizen maken en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

  In 2005 ben ik in Maastricht Geneeskunde gaan studeren. Hierna heb ik enkele jaren in het voormalig Orbis Medisch Centrum gewerkt. In juni 2017 ben ik afgestudeerd als huisarts aan de Universiteit van Maastricht. Inmiddels heb ik met veel plezier gewerkt in verschillende praktijken in Zuid-Limburg.

  Ik kijk er naar uit om per januari het team van Medisch Centrum Kluis te komen versterken op de maandag, donderdag en vrijdag.

  Janneke Simons