Praktijk nieuws

Nieuwe huisarts in opleiding

By 22 september 2021No Comments

Jaynee Vugts is met ingang van 1 september 2021 als huisarts in opleiding werkzaam in Medisch Centrum Kluis onder supervisie van dokter Kitty Timmermans. Zij doorloopt bij ons haar eerste opleidingsjaar. Voor zij startte met de huisartsenopleiding heeft zij 3 jaar als arts-assistent chirurgie gewerkt en als arts in een verpleegtehuis.

Haar werkzaamheden vinden plaats in samenwerking met de Universiteit Maastricht. U kunt een afspraak maken voor het spreekuur van dr. Vugts. Zij zal werkzaam zijn op maandag, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag.

Voor de opleiding  tot huisarts is het nodig dat er regelmatig opnames gemaakt worden van het spreekuur. Het kan zijn dat u gevraagd wordt. U mag zelf beslissen of u mee wilt doen. Tijdens het filmen mag u ten alle tijden aangeven dat u niet meer gefilmd wilt worden.

De films kunnen worden gezien door dr. Timmermans of de docenten op de universiteit. Hiermee kunnen ze kijken hoe de arts met u praat en hoeveel de arts weet. De films worden bewaard tot ze met de begeleiders zijn besproken, uiterlijk 1 jaar, daarna worden ze volgend de richtlijnen vernietigd.